De l'Opus Dei a Catalunya

Un blog gens oficial sobre l'Opus Dei a Catalunya

La missa de cada dia 07/02/2010

Filed under: Viure la litúrgia — Qui fa d'administrador @ 17:04
Tags: , , ,

Els de l’Opus Dei anem a missa cada dia. Som així d’estranys. Una vegada una persona em va dir: “Aneu a missa cada dia? Llavors, el diumenge no hi aneu?”. No, home. La missa absolutament irrenunciable és la del diumenge, des dels Fets del Apòstols. Joan Pau II va explicar tots els sentits del diumenge a la Carta Apostòlica Dies Domini (l’enllaç és al PDF que ofereix la Tarraconense).

Per què hi anem cada dia, a missa? Diria que és perquè l’entenem i ens la creiem. Com molts altres cristians, tot sigui dit.

Dijous abans de morir, Crist anticipa la seva mort

Dijous abans de morir, Crist anticipa la seva mort

Us poso com trobar els horaris de misses de les diferents poblacions. Podeu buscar horaris de misses a diferents llocs: les seus de les diòcesis (i alguna altra ciutat) a la web de la Tarraconense, i rebuscant entre les pàgines dels diferents bisbats: feu clic a les parròquies a les webs de Tortosa, Tarragona, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Barcelona o mireu el document a les webs d’Urgell, Vic i Girona. Al bisbat de Solsona no ho he trobat. Si algú em llegeix: seria d’agrair facilitar l’horari de misses en menys de tres clics!

Un clàssic: a misas.org podeu acotar per horaris, codis postals, dies feiners o festius… No està de més comprovar l’horari, però. Ah, i no us refieu del mapa de google que us indica on és la parròquia! A mi ja m’ha fallat alguna vegada.

Tota aquesta mena de material l’aniré posant a la pàgina Resar en català del menú de dalt.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s